Vítejte na Warez-netu. Registrace/Register | Přihlášní/Login
Právě je sob 19. kvě 2012 20:01:10
ceske warforum.eu
Reklama pro vas zde Reklama pro vas zde
Reklama pro vas zde

Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 Sanep.cz 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatel

Příspěvek Sanep.cz
Sanep.cz - Průzkum veřejného mínění

Princip: Vyplňováním různých průzkumú a anket získáváte body který vám zvyšujou šanci vyhrát jednu z věcných cen. Losuje se každý měsíc takže čím víc bodů máte tím větši šance vyhrát

Zaregistrujte se na www.sanep.cz
Každému kdo se pode mě zaregistruje a vyplní minimálně 3 výzkumy pošlu ihned 1GB Share-Rapid kreditu + 350 WN Money.

Takže podmínky jsou: 1)vyplnit při registraci můj kód do kolonky Kód osoby, která mě pozvala. 2)Vyplnit minimálně 3 průzkumy najednou (zabere to 1-3 minuty). 3) třetí krok je napsat do vlákna svůj nick, čas vyplnění třech průzkumú a ID Share-Rapidu ať můžu poslat kredit

Každý den přibejvaj nové průzkumy a ankety.Každý měsíc jsou nové ceny

Registrujte se ZDE

Můj kód doporučitele je: 216565

Nezapomeňte vyplnit alespoň 3 průzkumy !!!

Hostujeme na serverech společnosti FGV a.s.
úte 12. led 2010 8:03:59
~
Profil Poslat e-mail ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: 3prstak, 4everfriends, 4uandme, 501webdesign, 626, abcchips, acarsonline, admin67, admit, aedtl, aeon, airesbrave, airgrey, akumage, alawe, alexis4ever, aloksforum, amoobooghi, anakin222, anewbeggining, angelgurl12, angrod, anim8orforum, animalfoorum, anime, animeburke, ankpandey, anusear, anusears, badyy, bedny22, cabanik, calanico, Cancl, cezar, Chemka, djtoko, dr123456789, erbic, fake, Fasand, foentolla, frantisekkordik, Frodo, fsys, gazda34, GullyMatdyeld, guru007, haluska, hWisWi, iMIRo, ivusa00, jimukyoku, jirka18, jozefrbk, kand, kralkarci, krtex, marchelooo, meverick01, mirek528, MisaH, monika1973, neopevs4u, neoworvd, nezmarr, Oclaork, paja.necas, pasivak1, pcdas, PetraR, pokerista, polisko, Poneunire, rabbity, rgcgpcja, rychlikra, satanklaus, SIEMENS, Smejkalik, SR10, tavares, tlllk, tomasbanan12345, tranlang, twothrones, vfrav, vndndenputte, vndndeven, vndndewouw, Wroub :), ZagnaZania, Zavevovenv, ZcoZZanders, žabži a 99 návštevníků